Welkom op de officiële website van psv on tour waar we alle informatie verzamelen over de nieuwste psv weetjes en wekelijkse busreizen naar onze favoriete club. Wij zijn de onofficiele supporters vereniging van psv eindhoven en organiseren wekelijks uitjes naar diverse leuke bestemmingen. Op dit blog posten wij alle relevante informatie over psv en samenvattingen van onze uitstapjes, maar eerst vertellen wij meer over onze favoriete club psv eindhoven.

psvPSV is opgericht op 31 augustus 1913 als een lokale sportvereniging van het Philips personeel en staat voor Philips Sport Vereniging. In eerste instantie speelde de club in de hoofdklasse van het Nederlandse voetbal en promoveerde in 1926 naar de eredivisie. Niet lang daarna werd psv voor het eerst landskampioen en legde het de fundamenten om uit te groeien tot een van grootste voetbal verenigingen van Nederland. Sinds haar oprichting is zij verbonden geweest aan haar sponsor en de regio Eindhoven. Dit leidde tot het ongekende succes, waardoor psv tegenwoordig tot de drie grootste clubs van Nederland is gaan behoren.

Ook de supportersverenigingen zijn door de jaren heen flink uitgegroeid en psv on tour is daar een van de uitwassen van. PSVontour is een organisatie door en voor vrijwilligers die zich verbonden voelen met de mooiste club van Nederland. In voor en tegenspoed blijven wij achter onze club staan en bezoeken al haar wedstrijden. Op dit blog van psvontour zullen wij al het psv nieuws volgen en onze wekelijkse bevinden posten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>