Telefoon opladers tijdens de wedstrijd

Telefoon opladen tijdens de wedstrijd
Afgelopen week heeft PSV een geweldige wedstrijd gespeeld. We zijn met de hele fanclub gaan kijken in de bus en hebben achteraf een biertje gedronken en hapje gegeten. Als PSV liefhebber zijn dit de mooiste weekenden. Niet alleen wordt er gewonnen met een ruime voorsprong, maar naast het voetbal wordt er met vrienden en familie genoten van de standaard levensgeneugten. Tijden onze reis met de bus viel op dat een van onze kameraden een nieuwe oplader had. Met deze lader kon je vrijwel elke telefoon aansluiten door zijn universele aansluiting. Schijnbaar wolightning opladerrdt dit vanaf 2017, maar waarschijnlijk later, normaal voor bijna alle Smartphones.

Hoe werkt een dergelijke oplader?
In de bus hebben wij een apart stopcontact bij iedere rij stoelen. Hierdoor kunnen mensen radio luisteren, hun telefoon opladen of simpelweg een filmpje kijken op een draagbare tv. Het opladen van de Smartphone komt vaker voor, maar de universele lader is wel uniek! De stekker is een standaard oplaadstekker met een vijf volt input en daarmee bruikbaar voor vrijwel alle apparaten die ook een USB aansluiting hebben. De meeste opladers bestaan tegenwoordig uit een kabeltje met een USB aansluiting die je in de stekker kunt steken. De nieuwe generatie opladers worden geleverd met een universele stekker waarmee diverse mobiele telefoons kunnen worden gestoken. Hierdoor word het mogelijk om zowel tablets als telefoons met een en dezelfde lader op te laden. Een aparte adapter voor deze apparaten is niet meer nodig!

Een revolutionaire uitvinding waarvan we de komende tijd nog meer gaan horen denk ik. Het zou geweldig zijn als deze opladers worden voorzien van een PSV logo, zodat wij van PSV on tour deze laders kunnen bestellen en meenemen op onze roadtrips. Een PSV oplader geeft de accu van de telefoon nog meer kracht denk ik, hopelijk hebben onze spelers deze kracht uit hun eigen kunnen. Ik weet niet hoe we hen kunnen opladen met 5 volt, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>