Supporters doen aan lock pick hobby

Wat een domper dit weekend bij PSV. We hadden allemaal meer verwacht van de afgelopen wedstrijd. Gelukkig kan ik jullie ook nog leuk nieuws melden, omdat we met een aantal psv supporters de dag later een unieke cursus kregen. We leerde hoe we een slot in enkele minuten konden openen met behulp van lockpicking tools. Het evenement werd georganiseerd de experts in slotenmaker gereedschap.

Lockpick

Hoe gaat het in zijn werking?
Op het begin leek het erg moeilijk. Met kleine tools moesten wij maar even een slot openen. Ja, zonder sleutel! Een zeer moeilijke opgave zonder koevoet of andere gereedschap dat dit trucje in luttele seconden klaart. Nee, wij moeste het doen met deze lockpicking tools, bestaande uit een pick en spanningsboog. Eerst kregen we een anderhalf uur durende uitleg, waarna we aan de slag mochten gaan. Na veel gepeuter lukt het uiteindelijk wel, maar moeilijk blijft het.

Vond je het leuk?
Uniek dat zeker, maar doe mij maar een goede pot voetbal en een koud pilsje. Uiteraard is het wel leuk om een keertje mee te maken en deze technieken te begrijpen. Voor mij is het te ingewikkeld aangezien ik niet zo handig ben met die kleine dingen. Andere jongens van psv on tour vonden het echter geweldig en hebben zich een aantal lock pick set besteld op deze site.