Powerbank sponsor PSV

PSV heeft een nieuwe shirt sponsor gevonden, namelijk een een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van externe batterijen. Wij hopen dat ze de accu van de spelers ook kunnen opladen als dat nodig is. Het persbericht van deze aankondiging vindt u hieronder. Waarschijnlijk vind u vanaf aankomend seizoen een andere sponsor naam op het uit shirt van de mooiste voetbalclub in Nederland.

Vanaf aanstaande 1 februari zal een nieuwe webshop zijn deuren openen voor Nederland en België. Een webshop in externe batterijen gaat dan namelijk open voor gebruikers die op zoek zijn naar een power bank. Hiermee kun je je telefoon, tablet of andere apparaten binnen een half uurtje opladen. Een lege batterij is een veelgehoorde klacht volgens de onderzoekers van BKT onderzoek. Zij zeggen er het volgende over.

“Uit ons onderzoek blijkt dat Nederlanders en Belgen de nieuwe generatie telefoons een toegevoegde waarde vinden in hun leven. Dagelijks zijn ze er meerdere uren per dag op bezig, of het nu surfen, googlen of het spelen van spelletjes is. Een veelgehoorde klacht is echter de batterij van de Smartphone. Na enkele uren intensief gebruik is deze zo goed als leeg. Veel klagers kopen daarom een powerbank om de accu eenvoudig en snel op te laden. Dit is vooral een handige toepassing als er geen stopcontact of auto aansteker in de buurt is. Bijna 45% van de ondervraagde die nog geen power bank heef wist niet van het bestaan van deze producten af en een groot deel overweegt de aankoop van een powerbank.”

De eerste prognoses geven aan dat in 2013 tienduizenden apparaten verkocht werden en powerbank webshop denkt hier een waardevolle bijdrage in te leveren. Naast een uitgebreid assortiment hebben zij immers jarenlange ervaring in deze markt. De oprichter Kees van Dam was namelijk de ontwikkelaar van de Deussen power bank, de snelst verkopende usb powerbank die er ooit geweest is. Wij hopen dat er meer nieuwe producten zullen verschijnen de komende jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>