Psv auto bus en gps tracking

tourbus psvElke week gaan wij met onze club op stap met de tourbus, zie de foto. Wij bezoeken alle thuiswedstrijden van psv met deze auto bus. Omdat we een risicogroep zijn volgens de verzekering, moeten wij deze speciaal uit rusten met een gps tracker beveiliging. Dit zijn kleine technische apparaten waarmee men kan traceren waar je wanneer bent geweest. Hierdoor kan de club ons volgen en hebben wij aantoonbaar bewijs voor de verzekering dat we geen risicovolle routes hebben gereden. Ook zijn we verzekerd dat onze bus niet gestolen word. Nu wijk ik misschien af van het onderwerp, maar het is eigenlijk belachelijk dat wij in Nederland zo’n gps tracker moeten hebben. Ik heb bijvoorbeeld mijn auto moeten uitrusten met een gps tracker auto, omdat mijn alfa romeo een aantal weken geleden is gestolen. Ben wel blij met zo’n gps tracking apparaat, maar eigenlijk moet dit niet nodig zijn in Nederland. Toch word je semi verplicht je auto en onze bus uit te rusten met zo’n volgsysteem, omdat de verzekering dat eist en je geen schade wilt ondervinden van dieven.

De auto bus is verder voorzien van de nieuwste snufjes en er is vaak genoeg bier aanwezig. Dat laatste is natuurlijk geen wonder als je weet dat er een ingebouwde (en gekoelde!) tap aanwezig is. Ook de levensgenieters worden dus bediend en wij huren deze auto bus in om de trainingen en wedstrijden te bezoeken van psv, maar hebben onlangs ook een vakantie gemaakt met onze vereniging. Met tientallen vrijwilligers zijn wij twee weken naar de Costa del Sol geweest met deze mooie touringcar. Uiteraard waren we het merendeel van de tijd gekleed in de kleuren van onze favoriete club PSV. Alhoewel de meeste reizigers leden zijn van psv on tour, was het toch een zeer vernieuwende reis. We hebben werkelijk genoten en raden iedereen aan volgend jaar mee te gaan!

De reizen van psv on tour zijn altijd zeer gezellig. Als je een sfeerimpressie van een van onze uitstapjes wilt bekijken, raden we dit youtube filmpje aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>