Muurstickers zoeken als jaarlijks uitstapje met de vrouwen

Omdat onze vrouwen elke week veel met ons te verduren hebben, proberen we ze een beetje tevreden te houden door jaarlijks een keer met hun een leuke activiteit te organiseren. We stellen onze bus dan ter beschikking en ze mogen zelf kiezen wat ze precies willen gaan doen. Dit jaar echter moesten we toch een beetje slikken toen we hoorden wat voor snode plannen ze hadden gesmeed. Ze wilden ons namelijk meenemen om op zoek te gaan naar muurstickers. Voor de mensen die niet precies weten wat dat zijn; dat is muurdecoratie die je op de muur kunt plakken en de laatste tijd sterk in opkomst is. Normaal gesproken zijn met name muurstickers voor op de babykamer erg geliefd, maar eigenlijk ze in het hele huis toepasbaar.

Goed, zondagmorgen om 10 uur hebben we ons dan met frisse tegenzin verzameld en zijn we naar een winkel in Maastricht gereden die gespecialiseerd is in deze muurstickers. Toen we daar met de groep van 70 mannen (en vrouwen) aankwamen werden we vriendelijk onthaald met een lekker kopje koffie en een stukje vlaai. Er werd nog gegrapt dat een lekker Limburg pilsje toch wat beter zou smaken, maar dat konden de meest eega’s niet zo waarderen. Toen alles op was zijn we verder de winkel ingelopen en hebben onze vrouwen een hoop muurteksten en andere soorten muurstickers gekocht. Omdat we met zo’n grote groep waren kreeg iedereen ook nog 20% korting. Tijdens het afrekenen bleek dat de eigenaar speciaal voor ons een grote PSV muursticker had laten drukken, die we gratis meekregen! We moeten dus zeggen dat het jaarlijkse uitstapje erg geslaagd was en we eigenlijk ook wel een beetje fan zijn geworden van de muursticker. Deze warme herinnering hangt inmiddels aan de muur in onze kantine en als je je dus afvraagt waar deze prachtige muurstickers vandaan komen raden je aan de site van deze muursticker leverancier te raadplegen. Klik daarvoor hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>