Mededeling: nieuwe sponsor!

De busreizen die we organiseren zijn over het algemeen kostendekkend, maar jammer genoeg gaat er wel eens wat stuk aan onze eigen bus en dat kan zoals je je wellicht kunt voorstellen aardig in de papieren lopen. We zijn dus al een poos op zoek naar een geldschieter die garant wilt staan indien er iets gerepareerd moet worden. Natuurlijk kunnen we met de pet rondgaan, maar aangezien de meesten van ons maar gewone arbeiders zijn en bier steeds duurder wordt, hebben we maar een kleine portemonnee.

Whitestripscenter, aanbieder van drest whitestrips,  heeft aangeboden om in ruil voor een vermelding op de zijkant van de bus alle kosten op zich te nemen. We zijn hier heel erg blij mee en vragen graag de aandacht voor dit ge, eldige bedrijf. Iedereen wilt wel witte tanden hebben, maar vaak is het witten bij een tandarts erg duur. Whitestripscenter is gespecialiseerd in een revolutionaire manier van het tanden bleken; namelijk de Crest Whitestrips. Dit zijn strips met waterstofperoxide, die je eenvoudig op de tanden kunt plakken. Als je de Crest Whitestrips een minuut of 15 per dag draagt zul je merken dat je na ongeveer 2 weken een stuk witter tanden hebt. We hebben zelf ook een hoop whitestrips gekregen om uit te proberen en we kunnen zeggen dat ze inderdaad goed lijken te werken. De vrouwtjes lijken in ieder geval goed terug te lachen als we met 50 man een tankstation binnen komen. Meer weten over Crest Whitestrips om je tanden te bleken kan uiteraard via deze website van onze sponsor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>