Besloten tot een dashcam kopen voor de bus

Wellicht kunnen sommigen nog wel herinneren dat een aantal weken geleden onze PSV bus is bekogeld met stenen vanaf een viaduct. Er zijn geen gewonden gevallen, maar het had niet veel gescheelt of de buschauffeur zou geraakt zijn door een baksten met alle potentiƫle gevolgen van dien. We hebben uiteraard aangifte gedaan bij de politie, maar hebben na een aantal weken bericht ontvangen dat er niet voldoende aanwijzingen waren voor vervolg onderzoek. Het lijkt er dus op dat de daders met dit delict weg gaan komen.

Om ons in de toekomst toch in te dekken hebben we besloten tot een dashcam kopen. Een dashcam is een camera voor in de auto en staat ook wel bekend als dashboard camera. We hebben lang overwogen of we wel ons spaarzame geld aan dit apparaat moesten gaan besteden, maar het bleek dat ze tegenwoordig vrij goedkoop hier gekocht kunnen worden. Omdat de dashcam tijdens het rijden de weg filmt zullen we in het vervolg altijd bewijsmateriaal voor handen hebben mochten we weer slachtoffer worden van vandalisme. Hopelijk zal de auto camera het strafbare feit filmen, waarna we de daders via de beelden op kunnen sporen. Een dashcam kopen bespaart ons dus hopelijk een hoop ellende in te toekomst. Voor de andere supportersgroepen die dit lezen raden we dus aan om niets tegen onze bus te flikken, want onze dashboard camera filmt alles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>